Argentinsk Tango Undervisning

Næste hold kommer til efter sommerferie 2018! – argentinsk tango undervisning

Vores hold henvender sig til dansere på forskellige niveauer, fra nybegynder til øvet. Vi fokuserer på den tætte stil, på konceptuelle ting i dansen. Der vil altid være udfordringer til alle på vores hold, vi er god til at se helheden og den enkeltes behov.

Læs referencer fra tidligere deltagere her!

Privattimer

Jeg opfordrer alle, der vil blive dygtig til tango at tage privat timer også. Når I booker privat timer til Tango får I en mere intensiv læring, hvor vi kan gå i dybden med netop jeres dans og på den måde dygtiggøre jer.

Jeg starter løbende nye hold op og her på siden kan I holde jer opdatere på, hvornår jeg starter næste hold op. Find også priser for undervisning i tango på hold og privat timer.

Skynd dig at skrive dig og din op allerede nu ved at kontakte mig.

Argentinsk Tango Undervisning

Bedre parforhold

Kom tættere på din partner på en helt ny måde. Tango er en meditativ og terapeutisk dans, der kan skabe bedre parforhold. Gennem dansen bliver I ét med hinanden, musikken og omgivelserne.

Giv slip på hverdagen

Med tango kan I give slip på hverdagen. Manden får lov at tage styringen, mens kvinden lader sig tillidsfuldt styre. I får brudt med hverdagens mønstre og lære hinanden endnu bedre at kende.

Ordløs dialog

Gennem tangoen lærer I, at tyde hinandens kropssprog og indrette jer efter det. I lærer at give hinanden et kram og være tæt, mens I gennem tango fører en ordløs dialog. Et pusterum fra hverdagen.

Kalender og Kontakt

Terapi sessions afholdes som udgangspunkt hver mandag eftermiddag og aften, samt 1-2 weekend dage om måneden. Ring eller skriv for at få en aftale!

Næste gående meditation afholdes i Maj måned, nærmere info følger snarest. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden for at få løbende opdateringer!

Vil du bevæge dig? Send mig en besked!