Argentinsk Tango Undervisning

Letøvet hold forår 2018 med Fabrice og Marianne – argentinsk tango undervisning


PARVIS TILMELDING HER – 360 kr. / 260 kr  per person

 

Info:

  • Start 1. Maj 2018
  • 6 Tirsdage 17:30 – 19:00
  • HIPS Dancestudios Odense, Slotsgade 18, 5000 Odense C
  • Datoer:  1-5 / 8-5 / 15-5 / 22-5 / 29-5 / 5-6

 

Forårsholdet 2018 henvender sig til letøvede dansere. Du har danset argentinsk tango et sted mellem 0,5 – 2 år. Vi fokuserer på den tætte stil, på konceptuelle ting i dansen. Samtidig lærer vi nogle figurer og finpudser det du allerede kan.

Dette hold henvender sig til dig, der danser tango jævnligt og godt kunne tænke dig at forbedre det, du allerede har lært. Der vil være udfordringer til alle, lige meget om du kun har været til et enkelt begynderhold eller om du før har været på 2-3 begynder/letøvede hold.

 

Læs referencer fra tidligere deltagere her!

Privattimer

Jeg opfordrer alle, der vil blive dygtig til tango at tage privat timer også. Når I booker privat timer til Tango får I en mere intensiv læring, hvor vi kan gå i dybden med netop jeres dans og på den måde dygtiggøre jer.

Jeg starter løbende nye hold op og her på siden kan I holde jer opdatere på, hvornår jeg starter næste hold op. Find også priser for undervisning i tango på hold og privat timer.

Skynd dig at skrive dig og din op allerede nu ved at kontakte mig.

Argentinsk Tango Undervisning

Bedre parforhold

Kom tættere på din partner på en helt ny måde. Tango er en meditativ og terapeutisk dans, der kan skabe bedre parforhold. Gennem dansen bliver I ét med hinanden, musikken og omgivelserne.

Giv slip på hverdagen

Med tango kan I give slip på hverdagen. Manden får lov at tage styringen, mens kvinden lader sig tillidsfuldt styre. I får brudt med hverdagens mønstre og lære hinanden endnu bedre at kende.

Ordløs dialog

Gennem tangoen lærer I, at tyde hinandens kropssprog og indrette jer efter det. I lærer at give hinanden et kram og være tæt, mens I gennem tango fører en ordløs dialog. Et pusterum fra hverdagen.

Vil du bevæge dig? Send mig en besked!