Priser og Onlinebooking

Terapi sessions afholdes som udgangspunkt hver mandag eftermiddag og aften, samt 1-2 weekend dage om måneden. Ring eller skriv for at få en aftale. Næste gående meditation afholdes i Maj måned, nærmere info følger snarest. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden for at få løbende opdateringer!

Jeg tilbyder altid 15 min gratis telefonsession, hvor vi får en kort snak om hvad du vil arbejde med og hør om bevægelses terapi er noget for dig. Alle bevægelsesterapi eller danseterapi sessioner foregår i kliniklokaler i centrum af Odense på Fyn. Se her under Kontakt finder du adressen. Som udgangspunkt tilbyder jeg også sessions om aftenen og i weekender, jeg har ingen faste åbningstider. En session varer typisk 60 eller 90 minutter, men alt efter hvad du vil arbejde med kan det tage op til flere timer. Ring og hør nærmere!

Altid 10% Onlinerabat

KLICK HER – jeg tilbyder altid 10% onlinerabat ved køb af sessions online. Brug Coupon-koden “onlinerabat” ved checkout i shoppen. Efter købet aftaler vi tiden der passer til dig!

– 1 session a 60 minutter      865 kr.

– 3 sessioner a 60 minutter   2.395 kr.

– 8 sessioner a 60 minutter   5.995 kr.

*En session varer altid minimum 60 minutter, men kan vare op til flere timer. Klippekort kan bruges ned til 30 minutter.

Betalingsmetoder
• Online med Mastercard, Visa, Paypal)
• Kontant på stedet
• Kort på stedet (Mastercard, Visa, Paypal)

Fordele ved bevægelsesterapi

Slip fri af bekymringer

Slip bekymringerne fri med bevægelses terapi. Gennem nærvær og dialog hjælper jeg dig fri af dine bekymringer, så du kan leve det liv du vil.

v

Den bedste udgave af dig selv

Med bevægelses terapi vil du opleve, at håndtere dine følelser og smerter på en ny måde. Bevægelse hjælper dig til, at blive den bedste udgave af dig selv.

Bliv et stærkere menneske

Med bevægelses terapi lærer du at blive et stærkere menneske. Simple bevægelser giver dig mulighed for, at bearbejde det der holder dig tilbage.

Kalender og Kontakt

Terapi sessions afholdes som udgangspunkt hver mandag eftermiddag og aften, samt 1-2 weekend dage om måneden. Ring eller skriv for at få en aftale!

Næste gående meditation afholdes i Maj måned, nærmere info følger snarest. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden for at få løbende opdateringer!

Vil du bevæge dig? Send mig en besked!