Bevægelsesterapi

Jeg er den første praktiserende terapeut indenfor bevægelsesteraapi der er uddannet Body Movement Terapeut fra HEG. Mit fokus er på bedre psykisk og fysisk velvære og på lindring af stress. Med bevægelsesterapi skaber vi sammen glæde for alle dine celler i din krop!

Med bevægelsesterapi hjælper jeg med at flytte dine tanker og følelser fra hovedet og ned i kroppen. Under kyndig og nærværende rådgivning fra mig bevæger du dine spekulationer, bekymringer eller sorger ud af kroppen. Bevægelsesterapi er en kombination mellem samtale og bevægelse, hvor vi sammen finder ind til kernen og du bevæger dine følelser til bedre et bedre velvære. Bevægelses terapi har ikke et mål i sig selv. Sammen bygger vi på din krops indbyggede ressourcer og lader forundringen ske. Vi hjælper din krop til at hjælpe sig selv.

Terapi i bevægelse lærer dig at finde ind til din krop, mærke den og anerkende din tilstand. Hvad enten det er sorg, bekymringer eller glæde. Bevægelsesterapi er en form for psykoterapi, men modsat. En psykoterapeut arbejder med dit indre gennem dit hoved, hvor jeg med bevægelsesterapi arbejder med kroppen som helhed. Forandringer sker først i kroppen, så følger dit sind efter. Med små bevægelser oplever du en tilstand af at mærke din krop på en helt ny måde.

En bevægelsesterapeut – på engelsk Body Movement Terapeut – bliver nogle gange også kaldt en danseterapeut. Bevægelsesterapi er dog ikke helt det samme som danseterapi eller dancemovement, jeg bruger og arbejer med kroppens egne iboende resourcer. Hos mig arbejder du med dit indre som udgangspunkt, vi pådutter din krop for eksempel ikke en koreografi som så skal afhjælpe noget bestemt. Vi er alle forskellige, derfor arbejder du med de bevægelser du allerede har i dig lige i øjeblikket.
Vi fører tit også en samtale, som kan minde om samtalerne hos en psykoterapeut eller psykolog. Men vi vil altid fokussere på at bevæge din problemstilling. Hvordan bevæger du dig når du er stresset? Hvordan vil du hellere bevæge dig i stedet for? Dette kunne være en udgangspunkt eller problemstilling for en session.

Bedre trivsel med bevægelsesterapi

Der stilles ingen krav til dine forudsætninger forud for en behandling. Du behøver ikke kunne danse eller kunne bevæge kroppen på en bestemt måde. Bevægelsesterapi er ikke dans, men stille naturlige bevægelser. En finger der bevæges, et ben der flyttes eller hele kroppen, der ryster er bevægelse og dermed bevægelsesterapi. Bevægelses terapi handler om, at du mærker din krop og dine følelser og lader arbejdet udføres af kroppen selv.

Terapi i bevægelse er en anderledes måde, at genfinde sig selv på. Bevægelsesterapi har til formål at gøre dig stærkere som menneske. Du finder ind i dit sind og din følelsesmæssige tilstand og lader kroppen bearbejde det du holder tilbage.

Vi arbejder sammen på, at finde fornyet energi gennem ord, bevægelse og følelser. Terapi i bevægelse skaber bedre trivsel. Vi skaber nye muligheder for, at du kan finde ind til hvem du er, hvem du gerne vil være, mens vi gennem kroppen bearbejder modstand fra det du kæmper med i dit hoved eller måske helt har fortrængt.

Det kan bevægelsesterapi afhjælpe

Bevægelsesterapi er ny i Odense, og er en effektiv måde, at bearbejde sorg, stress eller bekymringer. Jeg går ind i din nuværende tilstand og hjælper dig med, at finde frem til hvordan du kan blive en bedre udgave af dig selv.  Med kroppen som udgangspunkt kan jeg hjælpe dig med, at bearbejde smerte som:

     Stress    –    Rastløshed   –    Problemer i relationer    –    Bekymringer    –    Sorg   –    Kriser    –   “for meget oppe i hovedet”

Dette er kun nogle få eksempler på emner bevægelsesterapi kan behandle. Man kan måske godt kalde denne behandlingsform for alternativ behandling, men jeg vil hellere kalde det en naturlig behandling. I en session eller i et forløb tvinger vi aldrig din krop til at lave noget bestemt, men tager en naturlig udgangspunkt for at opnå først og fremmest forundring frem for resultater og facts. Ring og hør nærmere!

Fordele ved bevægelses terapi

Bliv fri af bekymringer

Slip bekymringerne fri med bevægelses terapi. Gennem nærvær og dialog hjælper jeg dig fri af dine bekymringer, så du kan leve det liv du vil.

v

Den bedste udgave af dig selv

Med bevægelses terapi vil du opleve, at håndtere dine følelser og smerter på en ny måde. Bevægelse hjælper dig til, at blive den bedste udgave af dig selv.

Bliv et stærkere menneske

Med bevægelses terapi lærer du at blive et stærkere menneske. Simple bevægelser giver dig mulighed for, at bearbejde det der holder dig tilbage.

Kalender og Kontakt

Terapi sessions afholdes som udgangspunkt hver mandag eftermiddag og aften, samt 1-2 weekend dage om måneden. Ring eller skriv for at få en aftale!

Næste gående meditation afholdes i Maj måned, nærmere info følger snarest. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden for at få løbende opdateringer!

Vil du bevæge dig? Send mig en besked!