Bevægelses terapi

Føler mig altid tryg, god struktur og der er styr på tingene. Jeg har tillid til Fabrice Knecht. Skarp til at spotte ”hvad det handler om”. Konfronterer på en meget sympatisk og nænsom måde.

Hanne

Odense

Fabrice Knecht har en rolig og nærværende tilgang til sine klienter. Han forholder sig til kroppen og hvor dén er, samtidig med at han forholder sig til hvor dine tanker strømmer hen. Han kombinerer de to ting, så du hele tiden har en følelse af at du har din krop med – og dermed hele dit system med. Det er ikke kun tankerne der styrer, men kroppen der viser. Min oplevelse hos ham var tryg og følte mig hurtigt båret af hans evne til at gøre plads til hvad der ér, og hans evne til at beholde roen

Oriana

Aarhus

Jeg oplever Fabrice Knecht som et gennemført rart, empatisk og forstående menneske, med en stor passion for det han gør, ikke mindst terapeutisk. Jeg har altid følt mig i tryg i hans selskab, med plads til at udtrykke mig og jeg har haft rigtig god gavn af vores sparring og hans feedback i det terapeutiske rum.

Dennis

Ribe

Fabrice Knecht holder en tydelig intention for rummet og gav mig mulighed for -skridt for skridt – at vende tilbage til mit autentiske tempo. Verdens støj forsvandt, da jeg blev guidet til at gå ind i mit nærværs langsommelighed. Det var en skøn session!

Marina

Sydfyn

Gående meditation er god intens og ned i kroppen, og bare være i langsomheden. Dejligt musikstykke.

Hanne

Odense

Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Fabrices undervisning i gående meditation. Fabrice skaber et rart og roligt rum, med plads til fordybelsen.

Katja

København

Fabrice fører deltagerne sikkert ind nærværet på det at gå med temaet “langsomhed”. Han understøtter på spændende vis deltagernes nysgerrighed på deres egne kroppe i bevægelse og ikke mindst på de reaktioner, der kommer af at komme ned i tempo. En meget vedkommende øvelse styret med overblik og empati.

Dennis

Ribe

Argentinsk Tango

Min kæreste og mig fik en kyndig og professionel Tango undervisning ved Fabrice Knecht. Den måde han meget indlevende, og med stor forståelse for både tangoen og os som mennesker, underviste os på var helt fantastisk. Jeg vil opfordre alle, som er nysgerrig på tango til at opsøge Fabrice. Føler vi både lærte mere om essensen i Tango samt selve dansen på blot et par timer end vi har læst på danseskolen de sidste 2 måneder. Han er virkelig god på den fede måde

David

Odense

I er et inspirerende dansepar man får lyst til at forsøge at efterligne. Undervisningen går tilpas langsomt/hurtigt frem så helt nye som os kan følge med og alligevel bliver udfordret. Super at I starter med at vi skal GÅ tango! Det var ikke lige det jeg havde forestillet mig men hold op hvor skal det med at gå rigtigt trænes meget. Og det er faktisk sjov.

Gøye

Nyborg

At modtage undervisning af Fabrice og Marianne er nærværende, kompetent og fra hjertet. Jeg er ikke i tvivl om, at Fabrice finder tangoens sjæl og videresender til os i lokalet. Jeg har danset i mange år og har deltaget i mange undervisningstimer – også på højskoler. Fabrice og Marianne giver en kompetent og indfølende undervisning, hvilket ikke er en selvfølge.

Lise

Odense

Fabrice Knecht – bevægelsesterapi og tango

Empati

 Fabrice Knecht er et empatisk og forstående menneske, med en stor passion for det han gør.

v

Menneskelighed

Fabrice har stor forståelse for både tangoen og os som mennesker.

Professionalisme

Føler mig altid tryg, der er en god struktur og der er styr på tingene.

Kalender og Kontakt

Terapi sessions afholdes som udgangspunkt hver mandag eftermiddag og aften, samt 1-2 weekend dage om måneden. Ring eller skriv for at få en aftale!

Næste gående meditation afholdes i Maj måned, nærmere info følger snarest. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden for at få løbende opdateringer!

Vil du bevæge dig? Send mig en besked!