Klik her for tilmelding gående meditation

Mandag d. 28. Maj kl. 19:15-20:30

Tilmelding på mail@knecht.dk og mobilepay/kontant i døren også muligt!!

 

Gående meditation

Jeg tilbyder gående meditation på hold – se her for datoer og tidspunkter. Gående meditation foregår som udgangspunkt indendørs på Oasen/Nuets Center i Odense (Thorsgade 13, 5000 Odense C) Ca en gang om måneden hylder vi langsommelighed og væren til stede. Ved gående meditation her i Odense er det ikke noget som helst du skal – bortset fra at lade dig guide af mig. Vi kommer helt ned i tempo, du vil gå tilbage ud i verdenen med en ro, en ro din krop en gang imellem har brug for.

Vi bruger oplevelsen af at gå som fokus, ikke andet. Vi dykker ned i en time af stilhed, der er ikke noget vi skal. Ingen planer om at være eller gå mindful, ingen planer om at opnå noget. Vi forventer ingen effekt, men det kan være du vil blive forundret. Vi bevæger os meget langsomt ind mod os selv. Uden mål, men med åbenhed til at blive forundret på aftrykket meditationen kan sætte.

Meditativ Tango

Gående meditation kan godt minde om meget langsomme tangobevægelser. Men hvor vi i argentinsk tango bruger sekunder mellem de forskellige trin og  vægtskifte, så kan det i gå meditation gå minutter mellem et vægtskifte. Personlig mener jeg at gangen i Tangoen minder om meditativ gang. Laves der disse bevægelser meget langsomt opstår der en til tider kraftfuld meditativ tilstand. I tango går vi ind i os selv, det samme gør vi til gående meditation. Vi gør det sammen i en gruppe, du er dig selv uden at du interagerer med de andre deltagere.

Tango er en gående dans, meditativ gang er langsom Tango. Jeg fører gruppen sikker igennem en times langsommelighed hvor den enkelte kan være med sig selv.

Det kan være at du vil glemme tid og sted fordi du igennem min guidning kommer ned i tempo. Er der plads til langsommelighed i dit liv? Læs her hvad tidligere deltagere skriver om gående meditation

Gå meditation og langsommelighed

Gå langsomt

Er der plads til langsommelighed i dit liv? Gå meditation i Odense hylder langsommeligheden i livet.

v

Ingen forventninger

I en times tid er det ikke noget du skal, ikke noget du skal opnå, ikke noget du skal tænke over. Bortset fra at gå ud fra mine guidninger.

Langsommelighed med aftryk

Vi går ikke meditativ for at opnå en bestemt effekt, men gå meditation vil bestemt sætte et aftryk i dig og gøre dig forundret på langsommelighed.

Kalender og Kontakt

Terapi sessions afholdes som udgangspunkt hver mandag eftermiddag og aften, samt 1-2 weekend dage om måneden. Ring eller skriv for at få en aftale!

Næste gående meditation afholdes i Maj måned, nærmere info følger snarest. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden for at få løbende opdateringer!

Vil du bevæge dig? Send mig en besked!