Kalender og Kontakt

Terapi sessions afholdes som udgangspunkt hver mandag eftermiddag og aften, samt 1-2 weekend dage om måneden. Ring eller skriv for at få en aftale!

Næste gående meditation afholdes i Maj måned, nærmere info følger snarest. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden for at få løbende opdateringer!

Vil du bevæge dig? Send mig en besked!

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mine behandlingsmetoder eller vil du høre mere om hvordan du lære, at danse tango, så kontakt mig gerne. Du kan også kontakte mig, hvis du ønsker, at booke en tid til bevægelses terapi eller hvis du og din partner ønsker tangoundervisning.

Jeg er altid til rådighed for en uforpligtende snak.

Fabrice Knecht

Oasen, Nuets Center
Thorsgade 13
Odense C
Telefon: 61 68 83 69
E-mail: mail@knecht.dk

 

Fordele ved bevægelsesterapi

Bliv et stærkere menneske

Med bevægelses terapi lærer du at håndtere din smerte eller følelser. Jeg hjælper dig gennem simple bevægelser med at blive et stærkere menneske og bliv fri af bekymringer.

v

Et stærkere parforhold

Jeg tilbyder tangoundervisning på hold eller enetimer. Tilmeld jer i dag og kom tættere på hinanden og få et stærkere parforhold. Lær at give hinanden et kram.

Lær dig selv af kende

Både Tango og bevægelses terapi hjælper dig til at lære dig selv at kende. Min passion er gennem mine ydelser, at øge din livsglæde og blive bevidst omkring dine følelser – Som par eller person.