Stress Terapi

Stress terapi findes i mange udgaver, bevægelsesterapi er en af dem. Jeg er den første praktiserende terapeut i Odense der er blevet uddannet som Body Movement Terapeut på HEG.  Bevægelse generelt er enorm effektiv mod stress. Med en her form for stress terapi bevæger dig bogstavelig talt ud af stress. Gode resultater opnås især også i forbindelse med andre former for bevægelse, det kan være gåture eller motion. Jeg tilbyder også gå-meditationer på hold, se mere information her.

Stress sætter sig i kroppen og har indflydelse på dine bevægelser i dagligdagen. Stress gør at du spænder op i musklerne og i dele af dit bevægelses apparat. Kort sagt, stress forandrer din krop og dine bevægelser. Min overbevisning og erfaring er at stress terapi er effektiv når det ligeledes er bevægelser der tages udgangspunkt fra. Kombineret med samtale og coaching, men jeg mener der skal tages udgangspunkt i din krops bevægelser.

Kronisk stress reducerer variationen af din krops bevægelse, sammen tager vi udgangspunkt i dine behov og jeg guider dig sådan at du kan bevæge dig fri af stress.

 

Bevægelse er god mod stress

Det er videnskabelig bevist at bevægelse er god mod stress. Men det er dine egne bevægelser det drejer sig om, de bevægelser din krop gerne vil udtrykkes ud fra. Stress terapi med Bevægelsesterapi er ikke en koreografi vi sætter ud fra på dit bevægelses system. Vi tager tværtimod udgangspunkt i dine egne bevægelser.

Det kræver ikke noget form for forkendskab, og ofte er det slet ikke de store arm- og dansebevægelse en krop giver udtryk for. Det kan sagtens være at din krop kun har lyst til at lave små langsomme bevægelser. Langsom gang – eventuel krydret med samtale – er også bevægelse, det kan være at det netop er det din krop har brug for. Når bevægelses terapi mod stress er enorm effektiv er det fordi du lærer hurtig at lytte til din krop og dens signaler. Du giver din krop hvad den har brug for, uden at hovedet vurderer hvad er rigtig og hvad er forkert. Sammen oversætter vi dine tanker til bevægelse, en stress terapi der tager fat i helheden hvor tanker og krop er ligeværdig. Alle har bevægelser i sig allerede, sammen finder vi dem frem og gør noget ved dit stressniveau.

Bevægelse giver direkte adgang til problemstillinger, hvorfor skal stress terapi tage omvejen igennem hovedet?

Bevæg dig væk fra stress

Bliv fri af stress

Få et liv hvor du  kan håndtere din stress. Spørg din krop hvad den har lyst til, hvilke bevægelser den har lyst til at lave.

v

Stress terapi uden omvej

Vælg en terapiform der passer til dig. Hvorfor tage omvejen igennem hovedet når bevægelser giver direkte adgang til problemstillinger?

Spørg din krop

Spørg din krop hvad den har brug for, det kan du gøre igennem bevægelser. Hovedet giver ofte et forkert svar på netop dette spørgsmål.

Kalender og Kontakt

Terapi sessions afholdes som udgangspunkt hver mandag eftermiddag og aften, samt 1-2 weekend dage om måneden. Ring eller skriv for at få en aftale!

Næste gående meditation afholdes i Maj måned, nærmere info følger snarest. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden for at få løbende opdateringer!

Vil du bevæge dig? Send mig en besked!